Usluge

Javno izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika je finale nagradne igre.

Imamo “gljivu” i aplikaciju za izvlačenje slučajnim odabirom koja se može prikazivati na velikom ekranu ili projektoru. “Gljiva” je veliki gumb poput onih kakve vidiš na raznim TV emisijama.

Veliki gumb (gljiva) za izvlačenje dobitnika nagradne igre

Ako tvoja tvrtka surađuje s influencerima ili brend ambasadorima, pozovite ih na izvlačenje kako bi upravo oni izvukli sretnog dobitnika glavne nagrade.

Možemo snimiti izvlačenje za objavu na društvenim mrežama ili osigurati svu potrebnu opremu za izvlačenje na javnom mjestu, poput prodavaonice ili trgovačkog centra.

Izrada web stranica

Ako je potrebno kupcima omogućiti prijavu na nagradnu igru putem bilo kojeg digitalnog kanala komunikacije, možemo ponuditi kompletno rješenje – programiranje i hosting.

Pripremit ćemo obrazac koji dizajnom odgovara stranici tvrtke ili brenda, a može se učitati jednom linijom koda (na bilo kojem CMS-u). Polja u obrascu i proces prijave prilagodit ćemo uvjetima nagradne igre.

Ako je nagradnu igru potrebno izdvojiti na zasebnu stranicu, izradit ćemo microsite ili web aplikaciju.

Svaki projekt radimo s fokusom na dobro korisničko iskustvo – sudjelovanje u nagradnoj igri mora biti jednostavno i intuitivno.

Microsite za nagradnu igru

Online obrazac za prijavu

Web aplikacije

Promocija nagradne igre

Kako promovirati nagradnu igru?

Potrebna je dobra vidljivost na prodajnom mjestu. Bilo koji promotivni materijal koji se nalazi na proizvodu, poput posebne etikete ili naljepnice, povećat će odaziv kupaca na nagradnu igru.

Komunikacija mora biti kratka i jasna. Ako će nagradna igra biti podržana s TV, radio ili print kampanjom, potrebno je osmisliti pamtljiv i zabavan naziv koji ima dobar poziv na akciju (call to action).

Digitalni kanali omogućuju targetiranje prema interesima i lokaciji, pa čak je moguće s manjim budgetom doseći velik broj potencijalnih kupaca.

Sve navedene usluge možete dobiti na jednom mjestu.

Dizajn i izrada POS materijala

Google Ads i Facebook oglašavanje

Promocija na prodajnom mjestu

Pripremaš promociju o kojoj želiš razgovarati?