Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju

Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju!

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE

„Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju!“

Philips blender, model HR 3555/00
Jasenka Petrus, Bisag
Ivan Opačak, Slavonski Brod
David Smiljanić, Koprivnica
Antun Bervida, Daruvar
Katica Oršolić, Karlovac
Tatjana Babić, Petrinja
Ana Žonja Ećim, Kaštel Sućurac
Ivana Horvatin, Novi Marof
Ana Križan, Bjelovar
Natalija Zdilar, Osijek
Petar Starčević, Zagreb
Jerko Župa, Split
Siniša Vernik, Poreč
Jelena Župan Ivanišević, Zadar
Marica Špehar, Cerić
Iva Mofardin, Rovinj
Valter Zuljani, Lovran
Jadranka Šebesta, Vukovar
Dragica Crnčević, Split
Alojz Kovačić, Velika Gorica

Philips ručni steamer, model GC362/80
Ivana Kuna, Zaprešić
Maja Glodić, Zagreb
Draga Hrgarek, Maruševec
Elena Folo, Rovinj
Zdenko Knezić, Oroslavje
Alma Rudež Durić, Zagreb
Vlatka Novosel, Trnovec
Vesna Lončarević, Orahovica
Slavica Luburić, Zagreb
Dejan Smetiško, Varaždin
Maja Karoli, Đurđenovac
Ante Matekalo, Brod
Antonio Vincelj, Pregrada
Antonio Modrić, Obrovac
Kristina Mlakar, Trnovec Bartolovečki
Paula Nimac, Zagreb
Ana-Marija Zovak, Đakovo
Tomislav Petričević, Proložac
Silvija Kutnaker, Miholjac
Maja Senkas, Zagreb

Henkel poklon paket
Romina Janečić, Slatina
Tea Poturica, Jakovlje
Marina Ljubica, Okrug Gornji
Vedrana Petrović-Holik, Osijek
Ivanka Bašić, Split
Branimir Hains, Varaždin
Dragan Pintar, Karlovac
Elena Pašajlić, Šibenik
Anela Galić, Split
Neda Violić, Dubrovnik
Dražen Ivančević, Virovitica
Danijela Francetić, Strmec
Željko Pelan, Nova Gradiška
Zdenka Hodak, Zagreb
Marija Žalac, Strizivojna
Igor Štajduhar, Odra
Sanela Anušić, Zadar
Gojko Ivanković, Pleternica
Vanja Grahovac, Zabok
Renata Vrbos, Virovitica
Vesna Hrgarek, Maruševec
Ksenija Pocrnić, Zagreb
Ecija Blašković Vondraček, Zagreb
Štefica Bedeniković, Zagreb
Jasminka Hozjak, Prelog
Vlasta Jurković, Zagreb
Zlatko Valpovac, Bršadin
Ivana Šandrić, Betina
Branislava Bertić, Daruvar
Tatjana Antić, Slavonski Brod
Žana Banović, Split
Darko Talaja, Osijek
Suzana Ćurić, Sesvete
Ivana Sabljić, Zagreb
Damir Dukić, Zagreb
Gordana Surać, Zadar
Kristina Gugić, Split
Dino Zamečnik, Sarvaš
Aleksandra Markočević, Zagreb
Antonija Marinović, Zadar
Mladen Horvat, Konjščina
Martina Vuksan, Križ
Mirela Češkić, Zagreb
Vesna Ivanda Landripet, Donja Lomnica
Sanela Piskač, Radovan
Marija Vučković, Zagreb
Irena Vičević, Bjelovar
Kristina Sitar, Koprivnica
Nedeljko Sinjori, Novi Marof
Ankica Bilavčić, Karlovac
Almida Krnić, Šibenik
Ljiljana Stanić, Zagreb
Suzana Ranogajec, Vrbovec
Predrag Vučetić, Žirje
Aleksandra Stanić, Zagreb
Vesna Peška, Split
Anita Harmicar Šinjori, Novi Marof
Nikolina Marković, Zagreb
Manuela Maltarić, Čakovec
Marko Žilić, Ilok
Branka Petrina, Prelog
Zvonimir Dorčić, Zadar
Josip Strbad, Koprivnica
Stella Pavošević, Osijek
Nives Gabrić, Zagreb
Emanuel Hladnić, Virje
Lucija Huđek, Zagreb
Matea Tariba, Rab
Jasmina Vranduklija Bulajić, Zagreb
Biljana Baranašić, Zagreb

Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, OIB: 09730191730 (u daljnjem tekstu: „Priređivač“) donosi sljedeća:

Pravila nagradne igre „Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju!“

(u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)

 1. Svrha priređivanja nagradne igre: Priređivač priređuje nagradnu igru u cilju promocije i unapređenja prodaje proizvoda iz linija Henkel robnih marki Persil, Perwoll, Silan, Somat i Pur.
 2. Trajanje: Nagradna igra održava se u razdoblju od 1. 9. do 30. 9. 2022. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum online prodavaonicu).
 3. Pravila nagradne igre: Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija bit će objavljena na internetskoj stranici level.hr prije početka nagradne igre, a na zahtjev se ista mogu dobiti na uvid u tvrtki Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb.
 4. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.
 5. Kako sudjelovati: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Persil, Silan, Somat, Pur ili Bref za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60777 (Primjer: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 kuna ili 0,32 EUR. U cijenu je uključen PDV.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

 1. Nagrade: Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni fond nagrada u vrijednosti 37.960,00 kuna. Nagrade nisu zamjenjive za novac. Nagradni fond sastoji se od:
 • 20 x Philips blender, model HR 3555/00, pojedinačne vrijednosti 599,00 kuna
 • 20 x Philips ručni steamer, model GC362/80, pojedinačne vrijednosti 599,00 kuna
 • 70 x Henkel poklon paket vrijednosti 200,00 kuna

Fotografije nagrada na promotivnim materijalima su simbolične.

 1. Izvlačenje: Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na internetskoj stranici level.hr.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. 10. 2022. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 30. 9. 2022. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz Članka 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

 1. Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade: Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.
 2. Preuzimanje nagrade: Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5. ovih Pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. S nagradama koje nisu preuzete u navedenom roku postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10). Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu.
 3. Suglasnost s pravilima: Smatra se da se sudjelovanjem u nagradnoj igri (slanjem SMS poruke) sudionik definitivno obvezao na ova Pravila nagradne igre, što je neopozivi uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. Upisani podaci moraju biti vjerodostojni. Nagradna igra podliježe važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Pravila počinju vrijediti nakon što ih odobri Ministarstvo Financija i budu objavljena na internetskoj stranici level.hr.
 4. Obrada osobnih podataka: Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

 1. Priređivač zadržava pravo po svom isključivom nahođenju poništiti, prekinuti, preinačiti ili obustaviti čitavu nagradnu igru ako se nagradna igra ne bude mogla provesti iz razloga više sile, uključujući zarazu računalnim virusom, računalne pogreške, manipulaciju, neovlašteni zahvat, prevaru, tehnički kvar, ljudsku pogrešku ili bilo koji drugi razlog koji je izvan kontrole Priređivača, a koji ugrožava ili utječe na upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravnu provedbu nagradne igre.
 2. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

HENKEL CROATIA d.o.o.
Budmanijeva 1
10000 Zagreb