Henkel nagradna igra – Igraj i osvoji vrijedne nagrade!

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE

„Igraj i osvoji vrijedne nagrade!“

Bosch perilica rublja
Andrijana Ćurdo, Zagreb
Jagoda Pukšec, Sesvete
Ivana Sabljić, Zagreb
Silvija Ivić, Koprivnica
Sanja Jergović, Zagreb

Bosch štapni mikser
Rajka Piskač, Zagreb
Krunoslav Miler, Zagreb
Ivana Polić, Dražice
Nives Jadrijev, Zadar
Petra Pužar, Zagreb
Danica Horvat, Sveta Marija
Dragica Crnčević, Split
Ana Blažević, Lukač
Domenika Pandžić, Slatine
Valter Žuljani, Lovran
Zdenka Kauf, Zagreb
Marijan Jelačić, Tuhelj
Ivan Tomić, Zagreb
Anita Ivanković, Osijek
Maja Bušić, Samobor
Igor Štajduhar, Zagreb
Željka Bakarić, Petrijevci
Marko Lučić, Višnjevac
Nevenka Vnuk, Vinkovci
Andrea Valić, Rijeka
Ivan Kuzmić, Kaštel Novi
Silvija Kutnaker, D. Miholjac
Andreja Mezak, Feričanci
Mirjana Dabac, Dugo Selo
Stipe Grubišić, Osijek
Juraj Talaja, Osijek
Marica Smukavić, Karlovac
Rajka Petrović, Račinovci
Nada Horvat, Virovitica
Domagoj Babić, Slavonski Brod
Mara Bočina, Split
Dunja Tomić, Zagreb
Suzana Dumbović Botički, Lučko
Milorad Kosutić, Koprivnica
Sanela Šimić Vojak, Požega
Lidija Crnički, Zaprešić
Ana-Marija Barkić, Podravske Sesvete
Ivana Sušanj, Zagreb
Gorana Medvidović, Osijek
Gordana Grabar, Varaždinske Toplice
Andrea Novaković, Drniš
Duje Peričić, Split
Azra Jenjić, Split
Luka Posavec, Petrijevci
Igor Baldassi, Brezovica
Tatjana Pejković, Višnjevac
Mirjana Bišćan, Duga Resa
Andreja Vlahović, Donja Stubica
Nevenka Strahija, Donji Kraljevec
Elizabeta Bušić, Županja

Henkel poklon paket
Mario Bratković, Zagreb
Zdravko Vincelj, Đurmanec
Krunoslava Kregar, Novi Zagreb
Slava Tudić, Podravske Sesvete
Matija Vincelj, Zagreb
Ana Zekanović, Ražanac
Marijana Marović, Pleternica
Dragica Katavić, Sibinj
Jagoda Kekić, Zagreb
Dragica Videk, Popovača
Marko Zorić, Split
Tihana Rabuzin, Novi Marof
Antun Bervida, Daruvar
Boris Ivčević, Markovac Našički
Milena Duplančić, Split
Sabina Beniković, Osijek
Ivica Benutić, Kaštel Stari
Jasna Martinčić, Zagreb
Matko Samardžija, Zagreb
Marija Pašalić, Sesvete
Petar Mrkonjić, Split
Danica Ercegović, Split
Vesna Mijaljević, Zadar
Božo Vlahović, Zagreb
Ivan Vakante, Slatine
Andreja Matak, Bjelovar
Ivana Horvatin, Novi Marof
Vesna Čubić, Split
Ivan Kopsch, Virovitica
Klaudija Šegota, Krnica
Dalibor Petir, Zagreb
Neda Violić, Dubrovnik
Mladen Surija, Split
Ivan Opačak, Slavonski Brod
Miroslav Jovanović, Split
Ružica Raff, Osijek
Ivana Sokolović, Zagreb
Antonija Šurić, Zagreb
Natalija Novak, Split
Maja Meštrović, Solin
Braco Bonić-Babić, Zagreb
Eduard Kloss, Vinkovci
Zora Šljivar, Sisak
Doroteja Bukovac, Delnice
Romana Igrec, Velika Gorica
Damir Štimac, Ogulin
Renato Žuti, Novi Marof
Arabela Novak-Đura, Čakovec
Mirela Češkić, Zagreb
Klaudija Đukić, Kotoriba

 

Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, OIB: 09730191730 (u daljnjem tekstu: „Priređivač“) donosi sljedeća:

 

Pravila nagradne igre „Igraj i osvoji vrijedne nagrade!“

(u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)

 

 1. Svrha priređivanja nagradne igre: Priređivač priređuje nagradnu igru u cilju promocije i unapređenja prodaje proizvoda iz linija Henkel robnih marki Persil, Silan, Perwoll, Somat i Pur.

 

 1. Trajanje: Nagradna igra održava se u razdoblju od 31. 1. do 27. 2. 2019. u svim Konzum prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

 

 1. Pravila nagradne igre: Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija bit će objavljena na Internet stranici level.hr prije početka nagradne igre, a na zahtjev se ista mogu dobiti na uvid u tvrtki Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb.

 

 1. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

 

 1. Kako sudjelovati: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Persil, Silan, Perwoll, Somat ili Pur, za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu Konzuma u Republici Hrvatskoj. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: HENKEL, 12345/1250/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.

 

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

 

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može, osim glavne nagrade, osvojiti samo jednu tjednu i jednu dnevnu nagradu.

 

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

 

 1. Nagrade: Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni fond nagrada u vrijednosti 47.524,50 kuna. Partner Priređivača koji osigurava Bosch nagrade je Robert Bosch d.o.o., Ulica kneza Branimira 22, Zagreb, OIB 54135594229. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

 

Nagradni fond sastoji se od:

 • 5 x Bosch perilica rublja s i-DOS tehnologijom (pojedinačna vrijednost 5.299,00 kuna*)
 • 50 x Bosch štapni mikser (pojedinačna vrijednost 299,00 kuna*)
 • 50 x Henkel poklon paket (pojedinačna vrijednost 121,59 kuna*)

*preporučena maloprodajna cijena

 

Fotografije nagrada na promotivnim materijalima su simbolične.

 

 1. Izvlačenje: Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr.

 

Izvlačenje dobitnika održat će se 28. 2. 2019. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

 

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 27. 2. 2019. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz Članka 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

 

 1. Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade: Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

 

 1. Preuzimanje nagrade: Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5. ovih Pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. S nagradama koje nisu preuzete u navedenom roku postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10). Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu.

 

 1. Suglasnost s pravilima: Smatra se da se sudjelovanjem u nagradnoj igri (slanjem SMS poruke) sudionik definitivno obvezao na ova Pravila nagradne igre, što je neopozivi uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. Upisani podaci moraju biti vjerodostojni. Nagradna igra podliježe važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Pravila počinju vrijediti nakon što ih odobri Ministarstvo Financija i budu objavljena na Internet stranici level.hr.

 

 1. Obrada osobnih podataka: Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

 

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

 

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

 

 1. Priređivač zadržava pravo po svom isključivom nahođenju poništiti, prekinuti, preinačiti ili obustaviti čitavu nagradnu igru ako se nagradna igra ne bude mogla provesti iz razloga više sile, uključujući zarazu računalnim virusom, računalne pogreške, manipulaciju, neovlašteni zahvat, prevaru, tehnički kvar, ljudsku pogrešku ili bilo koji drugi razlog koji je izvan kontrole Priređivača, a koji ugrožava ili utječe na upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravnu provedbu nagradne igre.

 

 1. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

 

HENKEL CROATIA d.o.o.
Budmanijeva 1
10000 Zagreb