Henkel i Konzum vas nagrađuju!

Henkel Croatia – Henkel i Konzum vas nagrađuju!

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE

Henkel i Konzum vas nagrađuju!

Konzum bon vrijednosti 1.000 kuna
Ivan Kulišić, Županja
Ivana Mijatović, Koprivnica
Lea Šef Kelbl, Koprivnica
Martina Šantalab, Varaždin
Marjan Horvat, Sveta Marija

Konzum bon vrijednosti 200 kuna
Dubravka Gavrić, Slavonski Brod
Lidija Meljnjak, Vidovec
Ljiljana Đurica, Zagreb
Mario Cvitak, Karlovac
Bibijana Šepčić, Rijeka
Marija Purgar, Osijek
Asija Omeragić, Zagreb
Marija Bodac, Solin
Ivan Kundakčić, Osijek
Stevica Bogi, Antunovac
Nada Horvat, Virovitica
Franjo Čižmešija, Donja Dubrava
Biljana Rajki, Bestovje
Mara Mrkonjić, Split
Miona Jakelić, Šibenik
Edita Radan, Dugopolje
Sandra Loknar, Zagreb
Renata Kranjčec, Zagreb
Antonia Pleić, Koprivnica
Renata Vrbos, Virovitica
Blaženka Žitković, Samobor
Anica Mirosavljević, Zagreb
Jagoda Kekić, Zagreb
Maja Jeršek, Josipovac
Maja Blažotinec, Đelekovec
Irena Iličić, Lukač
Siniša Kruljac, Zagreb
Marijana Ljubović, Dicmo
Amathea Nadinić, Zagreb
Jelena Bleiziffer, Zagreb
Marko Gašparac, Sesvetski Kraljevec
Mirjana Pavić, Sinj
Renato Smolić, Kaštel Lukšić
Nikolina Udiljak, Split
Renata Pavlinovec, Čazma
Vlatka Bertić, Daruvar
Sanja Družić, Ogulin
Katarina Varez, Dubrovnik
Mirela Jelić, Velika Gorica
Andreja Matak, Bjelovar
Terezija Nikolić, Osijek
Ante Matić, Velika Gorica
Iva Škarica, Ivankovo
Elvira Deriš, Zagreb
Marija Krznarić, Nova Gradiška
Mirela Češkić, Zagreb
Ines Zeljko, Varaždin
Marija Vinković, Osijek
Dragica Jurić, Daruvar
Josip Benutić, Kaštel Stari

Henkel poklon paket
Kata Grgić, Kutina
Zorica Tumpić, Virovitica
Ivan Žinić, Sisak
Željan Arnerić, Postira
Milivoj Mitrović, Zagreb
Anka Lukić, Biograd Na Moru
Lana Gugić, Jalkovec
Emilija Cvelber, Koprivnica
Sandra Puhalo, Sveta Nedelja
Tomica Strahija, Donji Kraljevec
Romina Janečić, Slatina
Anita Bronić, Zagreb
Franjo Marković, Koprivnica
Jadranka Stipčević, Split
Adriana Matešić, Ogulin
Anđelka Popović, Darda
Ivan Cesarec, Križ
Tanja Brezovečki, Virovitica
Minja Mučić, Osijek
Mirjana Bišćan, Duga Resa
Maja Arbanas, Karlovac
Renata Tuđan, Trnovec
Željko Podsednik, Daruvar
Anita Borošak, Zagreb
Ivana Rukavina, Orahovica
Ivana Horvatin, Novi Marof
Marija Svedružić, Radoboj
Damir Šimac, Sinj
Marin Hrkać, Zagreb
Aleksandar Varga, Vrbovec
Nataša Bubanja, Solin
Dalibor Klobučar, Glina
Edita Ezer, Čepinski Martinci
Saša Šoše, Sesvete
Tanja Plavšić, Zagreb
Miljenka Zaradić, Osijek
Marija Matulić, Kotoriba
Ivan Jurin, Zagreb
Andreja Vlahović, Donja Stubica
Ksenija Vincelj, Pregrada
Jasenka Petruš, Bisag
Vesna Marković-Jerinić, Sisak
Sanja Galiot, Knin
Katarina Plevnik, Karlovac
Danijela Paštrović, Zadar
Zdravka Mikec, Koprivnički Bregi
Nives Jadrijev, Zadar
Šime Matešić, Rijeka
Helena Lovrić Grahovac, Zagreb
Simonetta Cosi Wilhelm, Zagreb

 

Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, OIB: 09730191730 (u daljnjem tekstu: „Priređivač“) donosi sljedeća:

Pravila nagradne igre „Henkel i Konzum vas nagrađuju!“

(u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)

 1. Svrha priređivanja nagradne igre: Priređivač priređuje nagradnu igru u cilju promocije i unapređenja prodaje proizvoda iz linija Henkel robnih marki Persil, Silan, Perwoll, Pur i Somat.
 2. Trajanje: Nagradna igra održava se u razdoblju od 10. 9. do 7. 10. 2020. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum internet prodavaonicu).
 3. Pravila nagradne igre: Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija bit će objavljena na Internet stranici level.hr prije početka nagradne igre, a na zahtjev se ista mogu dobiti na uvid u tvrtki Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb.
 4. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.
 5. Kako sudjelovati: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda proizvoda Persil, Silan, Perwoll, Pur ili Somat za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

 1. Nagrade: Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni fond nagrada u vrijednosti 20.000,00 kuna. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Nagradni fond sastoji se od:

 • 5 x Konzum bon vrijednosti 1.000,00 kuna
 • 50 x Konzum bon vrijednosti 200,00 kuna
 • 50 x Henkel poklon paket vrijednosti 100,00 kuna

Fotografije nagrada na promotivnim materijalima su simbolične.

 1. Izvlačenje: Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr.

Izvlačenje dobitnika održat će se 8. 10. 2020. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 7. 10. 2020. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz Članka 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

 1. Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade: Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.
 2. Preuzimanje nagrade: Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5. ovih Pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. S nagradama koje nisu preuzete u navedenom roku postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10). Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu.
 3. Suglasnost s pravilima: Smatra se da se sudjelovanjem u nagradnoj igri (slanjem SMS poruke) sudionik definitivno obvezao na ova Pravila nagradne igre, što je neopozivi uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. Upisani podaci moraju biti vjerodostojni. Nagradna igra podliježe važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Pravila počinju vrijediti nakon što ih odobri Ministarstvo Financija i budu objavljena na Internet stranici level.hr.
 1. Obrada osobnih podataka: Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

 1. Priređivač zadržava pravo po svom isključivom nahođenju poništiti, prekinuti, preinačiti ili obustaviti čitavu nagradnu igru ako se nagradna igra ne bude mogla provesti iz razloga više sile, uključujući zarazu računalnim virusom, računalne pogreške, manipulaciju, neovlašteni zahvat, prevaru, tehnički kvar, ljudsku pogrešku ili bilo koji drugi razlog koji je izvan kontrole Priređivača, a koji ugrožava ili utječe na upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravnu provedbu nagradne igre.
 2. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

HENKEL CROATIA d.o.o.

Budmanijeva 1

10000 Zagreb